mandag 1. november 2010

The super iron house

Helga er over, og det er snart mandagen og.
Selv om det var jobbing på lørdag så ble det sett litt på TV


Tidligere i uka fikk dumpet siste sesong av Supernatural ned i postkassen. Dessverre er den nå sett ferdig. Det beklagelige er ikke at det var dårlig innhold, men at det er nesten ett år til 6. sesong kommer. Det er ikke noe annet å si enn at dette er gøy! Replikkene er fortsatt like gode, kjemien mellom skuespillerene blir bare bedre og bedre. På mange måter fikk serien en godkjent avslutning etter 5. sesonger, og hadde det vært siste sesong som ville ha blitt lagd så hadde jeg ikke vært misfornøyd. Men populære serier er vanskelig å avslutte i USA så sesong 6. sendes nå.






I går kveld på Halloween(som jeg ikke feirer) ble Iron Man 2 sett på Blu-ray. Jeg liker Blu-ray! Ikke så mye å si om filmen, den starter nogenlunde rett etter der film nummer 1 sluttet. Hovedfiende i denne filmen er en hevngjerrig russisk forskersønn spilt av Mickey Rourke. Selv om godeste Rourke endelig begynner å få filmroller(og hadde fortjent Oscar for hovedrollen i The Wrestler) igjen så passer ikke ansiktet hans til å spille en sliten russer. Det er noe for hollywoodsk med ansiktet hans som har blitt skadd gjennom utallige operasjoner. Men når det er sagt så var filmen alt i alt meget god søndagsunderholdning.






Til slutt noen ord om en ny serie jeg har begynt å titte på; Warehouse 13. Produsert av SyFy kanalen. To secret service agenter havner på et lager i Sør-Dakota. Dette lageret inneholder alle mulige gjenstander med overnaturlige, paranormale etc... krefter. Deres jobb blir å passe på lageret og samtidig samle inn nye objekter verden over(primært i USA). En liten dose X-files og en liten dose Supernatural er vel sånn nogenlunde oppsummert. Serien er helt ok, men ikke så mye mer. Kommer til å se serien ferdig og kanskje skaffe sesong 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar