tirsdag 9. november 2010

The hooded truth of bitter seeds

Da var det allerede tirsdag, dagene flyr. Hvor det er jeg ikke helt sikker på. Går for øyeblikket litt på tomgang og venter på "Towers of Midnight" skal falle ned i postkassen med et dunk. I mellomtiden koser jeg med med "Bitter Seeds" av Ian Tregillis. Har ikke kommet meg så mange sidene ut i den ennå, men den virker lovene.

Så forresten Robin Hood av Ridley Scott med Russell Crowe og Cate Blanchett på søndag. Her som i Batman og James Bond rykker man tilbake til start og lager en opprinnelses film. Også i liket med de andre filmene er dette en røffere mer upusset fremstilling av historien. Etter min mening funker dette bra, og oppskriften vil funke fint for andre filmer også.

Selve filmen er bra, god action handlingen ikke for dum, og Russell Crowe klarer jo disse rollene(se Gladiator) meget godt. Cate Blanchett er heller ikke tapt bak en dør, og filmene blir alltid løftet litt med Max von Sydow nærvær, i hans rolle som Cate's svigerfar. Alt i alt god underholdning, og kan fint anbefales.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar